20. září 2011

Uvidíme,co z toho bude

Pozdrav by byl na místě,, :))
Dnes jsem měla vážně dlouhý den,,, do čtvrt na 4 ve škole,ale to ještě neni nic o proti čtvrtku,kdy mam do 4,ale to sou zase jednoduši předměty ... postupně zkouším nové produkty,které jsem vám včera představila.Dnes přidám mnou nafocené fotky,a jak se mi s kosmetikou pracuje.

Tekuté linky s-he... no.. já ještě v nanešení linek moc zručná nejsem,takže než si to na ty oči dám,tak mám pocit že mi ta barva trošičku uschne .. jinak líbí se mi vzhled vnější,barva je sytá,takže uvidím,jak je budu zvládat až budu mít víc zkušeností :))


Druhý výrobek je řasenka od Rimmel,... musím říct,že má dobrý kartáček,který řasy prodlužuje .. ale bohužel když dám víc vrstev aby řasy byly ještě delší,tak se mi docela slepují,a to u mé řasenky basic nebylo .. taky,uvidim jak se s ní naučim v dalších dnech :)

2 komentáře:

  1. přesně tyhle linky mám take.)
    naučila jsem se s nima skvěle! je to jednoduche a to ani nejsem nijak extra zrušná a věčně se mi klepou ruce :D jediné co mi na ní vadí je, že je voděodolná a mému očnímu čističi odolná. takže se to HODNĚ blbě dostává dolu, když se useknu :D

    OdpovědětVymazat
  2. mám hnědé třpytivé linky od s-he, ještě ve sterém designu, a jsou super, skvěle se mi s tím aplikátorem nanáší. a tak se chytám i na koupi černých linek, ale nejdříve bych ráda věděla, jak dobře/špatně jdou odlíčit. mám totiž několikatery linky doma, gelové, ve fixu atd. a musím říci, že třeba ty gelové jsem nemohla za žádnou cenu odlíčit, měla jsem všude šmouhy co nešly dát pryč vůbec. jaké jsou tyhle linky co se týče odličování? ale ty sis koupila waterproof, já bych raději ty ne-voděodolní, právě kvůli tomu .. díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat